Стъкло-керамичен Плот BOSCH - PIE675L24E

НОВ
Стъкло-керамичен Плот BOSCH - PIE675L24E

Мебели ВЕРОНА представя стъкло-керамичен плот BOSCH - PIE675L24E поръчайте онлайн само при нас с отстъпка!

 

В любими
Препоръчай
Отпечатай
Сравни
Въпрос за продукта
Детайли
Подобни продукти
Данни
Коментари
Детайли

Дизайн : Профил Comfort Може да се комбинира с всички стъклокерамични плотове с дизайн Cpmfort

Характеристики : 4 индукционни готварски зони DirectSelect 17 степени на мощност LCD дисплей Електронен програмен часовник с функция за изключване за всяка зона за готвене Електронен програмен часовник с функция за напомняне (аларма) HighSpeed-стъклокерамик а, без декор* Функция Wipe protection - заключване на моментните настройки за 20 сек Захранващ кабел (1,1 м ) 2-степенно показание за остатъчна топлина на всяка зона Защита за деца Изключване за безопасност Функция PowerManagement Главен ключ Сензор за пържене plus - интегриран в предна лява и предна дясна зона с 4 степени на температурата и 36 автоматични програми PowerBoost-функция за всички зони** Минимална дебелина на работната повърхност: 20 мм Захранваща мощност: 7,2 kW

* Зоните за готвене HighSpeed дават възможност за кратко време да се сготвят и най-твърдите продукти. Пърженето на замразени продукти също се получава по-добре.

** Функцията PowerBoost може да се включи във всяка зона за готвене. Увеличава капацитета на работа с 50% и е 35% по-бърза.

Подобни продукти
Данни
Артикулен номер
stuklokeramichen-plot-BOSCH-PIE675L24E
Product status
НОВ    
Коментари
WebShop System
Pazaruvaj.com
shopmania.bg sravni.bg easypay_bg