За корпоративни клиенти

Мебели ВЕРОНА - Корпоративни Клиенти

"Мебели ВЕРОНА" е производител, вносител и разпространител на качествена корпусна и мека мебел. С годините и натрупания опит сме доказали пред клиентите нашия професонализъм. С времето се развивахме все повече, докато дойде ред да създадем напълно нов отдел в нашата организация. Този отдел се занимава с хората, като нас с хората от Българския Бизнес. В тази страница ние предоставяме на всички възможността за печалба и партньорство с "Мебели ВЕРОНА. Тук ще намерите промоции на различни видове мебели, както и отново възможността за мебели по поръчка и индивидуален проект.

Корпоративния ни отдел бе създаден в помощ на крупните клиенти. Ако се занимавате с търговия на мебели, ако обзавеждате големи обекти, ако сте брокер или ви предстои голям проект свързан с мебелиране на обекти от всякакъв вид, то тук можем да ви осигурим всичко на приемливи цени. Спечелете с Мебели ВЕРОНА!

 

С цел по-високо качество на обслужването "Мебели ВЕРОНА" създаде Корпоративен Отдел, който да обслужва и консултира нашите настоящи и бъдши партньори. Отделът ни работи  с клиенти всеки ден от 09:00 до 18:00 часа. С нас можете да се свържете на посочените координати.

 

 

ПОЗДРАВИ!!!                        

               ЕКИПЪТ НА: 

                                                                     

WebShop System
Pazaruvaj.com
shopmania.bg sravni.bg easypay_bg