Категории
Сравни
Метод на плащане
Бюлетин
ТОП продукти
Водещи продукти
Партньори
Анкета
Брояч на посещения
0
4
1
7
0
3
9
Мебели по поръчка ОНЛАЙН
МЕБЕЛИ НА ИЗПЛАЩАНЕ

 

Мебели на изплащане с 10% намаление

Мебели на изплащане от Мебели ВЕРОНА. Възползвайте се и обзаведете домът си сега!

Стоки на изплащане от Мебели ВЕРОНА с партньорството на Jet Credit

Доставка до дома

доставка от мебели верона

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! ЗА ПОРЪЧКИ НАД 3000 лв.

Мебели ВЕРОНА в YouTube

ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ

Главна категория >ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ

Услуги предлагани от Мебели ВЕРОНА

 

 

В тази страница клиентите и партньорите на Мебели ВЕРОНА могат да се запознаят детайлно с нашите услуги и различни по вид дейности.

Първото звено в системата на Мебели ВЕРОНА са търговските обекти и консултантите работещи в тях. Всеки консултант по интериорен дизайн и обзавеждане в нашите магазини е професионално обучен да дифинира основните нужди на клиентите ни. Всички знаем колко важно е първото впечатление, което получаваме при влизането в какъвто и да е търговски обект за това и ние разчитаме на професионалисти в обслужването на клиенти и хора с изключителни познания в областта на мебелната индустрия и интериорния дизайн. Нашите търговци с приветливо отношение и професионален подход комуникират с клиентите ни с цел предоставяне на най-рационалните решения свързани с интериорния дизайн и обзавеждането. Те намират най-гъвкавите и съобразени по цена и качество варианти за вашия тип обзавеждане. 

Следващия етап през който минава вашия проект е обсъждането заедно с конструкторите и интериорните дизайнери на Мебели ВЕРОНА. Това са хората намиращи най-удачните решения свързани с техническите спецификации на изделията, а също така определящи строгата индивидуалност на вашия проект.

След изясняването на всички детайли по проекта, след края на техническото оформление и изготвяне на чертежите се пристъпва към изработката и сглобяването на детайлите за избраните от клиентите изделия. Тази дейност се извършва от подготвени на високо професионално ниво кадри. В своите производствени бази Мебели ВЕРОНА разполага с последно поколение техника за обработка на всички познати материали използвани в мебелнто производство. Това е гаранцията за производство на продукти с качество конкурентно на останалите световни производители.

След изработването на определените в проекта продукти следва тяхното транспортиране, пренос и монтиране. Всички тези услуги както и прилежащите ремонти се извършват от монтажните групи на Мебели ВЕРОНА. Така се затваря кръга от продажбата на проекта до неговото пълно реализиране. 

Всичко това получавате с едно влизане в наш търговски обект или тук на нашия сайт.

Разгледайте нашите продукти, проекти и предложения. Може би днес е деня за реализация на вашите идеи...

 

 


Няма такъв продукт

Търсен израз
Вид търсене
И (всички думи да се съдържат)
ИЛИ (която и да е от думите да се съдържа)
Търси в категория
Всички категории
Къде да търси
Име
Номер на артикул
Кратко описание на продукт
Подробно описание на продукт
Други характеристики
Минимална цена
лв
Максимална цена
лв

WebShop System