Категории
Сравни
Метод на плащане
Бюлетин
Водещи продукти
Партньори
Анкета
Брояч на посещения
0
4
4
3
9
7
3
Мебели по поръчка ОНЛАЙН
МЕБЕЛИ НА ИЗПЛАЩАНЕ

 

Мебели на изплащане с 10% намаление

Мебели на изплащане от Мебели ВЕРОНА. Възползвайте се и обзаведете домът си сега!

Стоки на изплащане от Мебели ВЕРОНА с партньорството на Jet Credit

Доставка до дома

доставка от мебели верона

 

Мебели ВЕРОНА в YouTube

ХОТЕЛСКО ОБЗАВЕЖДАНЕ

Главна категория >ЗА СПАЛНЯТА >ХОТЕЛСКО ОБЗАВЕЖДАНЕ

Обзавеждане за хотели и вили от Мебели ВЕРОНА

В тази част от нашия сайт Мебели ВЕРОНА ви представя цялостни концепции за обзавеждане на хотели, къщи за гости и други ваканционни места. Основната идея тук отново е подчертаването на индивидуалния стил и характер на самото място. В Мебели ВЕРОНА ще намерите професионалистите, които са ви нужни за да изберете най-подходящия тип обзавеждане за вашия хотел или къща за гости. Тук може да реализирате както собственото си идейно виждане с помоща на нашите интериорни дизайнери, така и да оставите в наши ръце подбора на мебелите аксесоарите и цялостната концепция на вашия интериор. Мебели ВЕРОНА разполага с богат избор от аксесоари и декоративни елементи, осветителни тела богат каталог от картини и други изделия на приложното изкуство. Ние изцяло се ангажираме с доставката на всички нужни артикули и продукти свързани с интериора на вашия хотел. В услугата интериорен дизайн Мебели ВЕРОНА предоставя на своите клиенти проектиране, планиране, изчисляване, чертане изработка на мебели, съпътстващи ремонти, доставка, монтаж, както и всички видове Ел. и "В и К" услуги.

След което пристъпваме към подбора на килими, пътеки, мокети, завеси щори, спално бельо, шалтета завивки, вази, картини часовници огледала и ред други нужни за подчертаването на класата и стила на вашия хотел аксесоари. Така стилът ви ще следва една линия... линията на вашата идея. Мебели ВЕРОНА има грижата да направи така, че посетителите на вашия хотел да запазят спомена за лукса и елегантността на вашата идея. Защото доволните клиенти са нашата гаранция за добре свършена работа. 

С оглед на дългосрочната експлоатация на изделията съсздадени от нас ние сме съобразили и якостта и качеството на материалите Мебели ВЕРОНА работи с производители на суровини от Австрия, България и Германия. Никога не правим компромис с качеството на суровините и материалите за да може вие нашите клиенти да сте доволни и да гарантираме нашето фирмено реноме.

Освен всичко свързано с мебелирането и интериорния дизайн в Мебели ВЕРОНА ще намерите и професионална битова техника подходяща, както за дома така и за ресторанти, барове и кафета. Мебели ВЕРОНА като организация официално представлява на българския пазар немските технологияни гигнти BOSCH, LIEBHERR и Siemens, Тека,  а също така и италиалианските Lino, Farber, Nardi, EuroLux.  Това трябва да ви наведе на мисълта, че Мебели ВЕРОНА проектира и бзавежда освен хотелите и техните барове, ресторанти, кафета, магазини, СПА центрове и други прилежащи помещения.


prev
12
next


prev
12
next

Сортиране на продукти:

WebShop System